www.certapax.se
Valutor:
sportskor herr,adidas skor herr,nike air max herr,converse chuck taylor all star,new balance skor,vans skor,skechers skor
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


På Site är din fullständiga tillfredsställelse vår högsta prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, vi erbjuder retur- och utbytesinstruktion. Innan du vill returnera varor, kontakta oss via e-post för att diskutera det problem du har först. För det mesta kan vi lösa problemet genom att ge teknisk support och du behöver inte skicka något tillbaka

Replacemen

Inom 30 dagar (Från det datum produkterna mottogs), om du hittar de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och ersättas under följande villkor. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet (du betalar fraktkostnaderna). Produkterna ska inte ha använts (utom tryout). När vi mottar produkterna skickas tillbaka intactly, ersätter vi det med nya och skickar dem tillbaka till dig. Fraktkostnaderna för de ersatta produkterna som vi skickar till dig borde också tas ut av dig. Innan du skickar föremålen för byte, var god överför den leveranskostnaden för att sätta tillbaka de ersatta föremålen från oss först. Så snart betalningen är klar kommer vi att ersätta de skickade från dig.

återbetalning

Vi tar gärna tillbaka eller byta varor som mottas med originalpaketet inom 30 dagar efter inköpet (Från det datum produkter mottogs, var vänlig observera att webbplatsen inte ansvarar för returavgifterna.) Om du hittar produkterna med kvalitetsproblem ( Icke-mänskliga faktorer eller icke-resistenta yttre skador) kan den returneras och ersättas. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet till oss. När vi mottar produkterna skickas tillbaka intactly, ersätter vi det med nya och skickar dem tillbaka till dig igen. Vi betalar fraktkostnaderna för de ersatta produkterna som vi skickar till dig. (Obs! Det är vår kvalitetsstyrningspersonal som ger en slutgiltig bedömning av huruvida kvalitetsproblemen orsakas av personliga faktorer eller oåterkallelig extern skada. De inköpta produkterna kommer inte att repareras, ersättas eller returneras gratis om dess kvalitetsproblem är orsakad vara mänskliga faktorer eller undvikande skada.)

Retur och delvis återbetalning

Vår hemsida kan inte ge en fullständig återbetalning för problem med hög kvalitet som:

"Produkten ser inte ut som i din bild."

"Produkten är inte vad jag föreställer mig att det är".

"Jag är inte nöjd med den här produkten."

Om 7 dagar (från det att produkterna mottogs), om du begär att du returnerar de inköpta artiklarna på grund av ovanstående skäl, måste du skicka tillbaka produkterna i originalpaketet (du betalar fraktkostnaderna). När vi mottar produkterna skickas tillbaka intactly, förutom fraktkostnaderna, kommer vi också att dra av en viss mängd hanteringsavgift baserat på ditt totala orderbelopp och ge dig en delbetalning.

Återvänd och full återbetalning

Om 7 dagar (från det att produkterna mottogs), om du hittar produkterna med kvalitetsproblem, kan det returneras och återbetalas. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet (du betalar fraktkostnaderna). När vi mottar produkterna skickade tillbaka intactly, ger vi dig en fullständig återbetalning av det inköpta varan (fraktkostnaden ingår ej). (Obs! Det är vår kvalitetsstyrningspersonal som ger en slutgiltig bedömning av huruvida kvalitetsproblemen orsakas av personliga faktorer eller oåterkallelig extern skada. De inköpta produkterna kommer inte att repareras, ersättas eller returneras gratis om dess kvalitetsproblem är orsakad vara mänskliga faktorer eller undvikande skada.)

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.certapax.se