www.certapax.se
Valutor:
sportskor herr,adidas skor herr,nike air max herr,converse chuck taylor all star,new balance skor,vans skor,skechers skor
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Helt säker inköp, betalning och leverans

Vi använder branschstandarden säker serverprogramvara (Secure Socket Layer - 1024 bitars SSL Global Server Certificate) i samarbete med DataCash och Verisign. Din ekonomiska och personliga information, inklusive kreditkortsnummer, namn och adress och telefonnummer, är krypterade så att de inte kan ses när du reser via Internet. All personlig information lagras sedan på vårt isolerade nätverk, vilket skyddar det mot missbruk eller kompromisser. Var god och klicka på Verisign-logotypen för verifiering.

Vi tar aldrig betalning för beställda varor tills dessa varor faktiskt levereras eller utan kundens uttryckliga samtycke.

Webbläsarvarningar

Vår hemsida är utformad för att innehålla en sofistikerad navigations- och internetbläddringsteknik som ger våra kunder den högsta nivån av funktionalitet och köpoptioner. För att kunna göra det är det nödvändigt att använda vissa språkspråk på Internet som Java Script, och därför kan du inte slutföra checkoutdelen på vår webbplats om du har inaktiverat vissa webbläsarfunktioner som Java Script. På samma sätt, om du har aktiverat de allra högsta säkerhetsnivåerna i din webbläsare, avaktiverar detta ibland Java Script automatiskt och infogar varning eller dialogrutor på https eller säkra webbsidor. All vår informationsöverföring, lagring och användning är 100% säker och verifierad av Verisign enligt förseglingen ovan.

Om du vill slutföra ditt köp på webbplatsen, aktivera du Java Script-inställningarna i din webbläsare. Du kan alltid återställa dem när transaktionen är klar.

garanti

Vår inköpsgaranti skyddar dig när du handlar på vår webbplats - du behöver inte oroa dig för ditt kreditkortsskydd. Om du har några problem, kontakta oss för att diskutera säkerheten.

Alla varor som erbjuds av företaget kommer att uppfylla de skyldigheter som följer av konsumentskyddslagar.

Utpekad kundservice

Vi fokuserar på att minimera bedrägliga transaktioner över nätet. Som en ytterligare försiktighet har vi ett utsett kundservice team som kommer att kontakta dig för röstigenkänning och godkännande om våra säkerhetsmatchningar inte uppfylls eller om vi misstänker felaktig användning.

Kundskydd

Vi är engagerade i att skydda din integritet. Vi kommer endast att använda information som ges vid beställningstillfället eller när du gör en förfrågan, oavsett huruvida det samlas in lagligt och i enlighet med Dataskyddslagen 1998. Det samlas in av Senior personal och alla transaktioner som du initierar med webbplatsen på den här webben webbplats är konfidentiell. Ditt namn kommer inte att läggas till någon postlista och vi överför aldrig denna information till en tredje part utan kundens samtycke.

Din personliga information

Vi samlar information om dig av två huvudorsaker:

* För att behandla din beställning och

* För att ge dig den bästa möjliga servicen.

Den typ av information vi samlar om dig inkluderar: - Ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, din storlek, din e-postadress, din ålder, ditt telefonnummer och ditt kön. Observera att vissa av dessa fält är frivilliga och informationen används bara som så att vi kan ge våra kunder de produkter de tycker om så effektivt som möjligt. Vi samlar aldrig känslig information om dig utan ditt uttryckliga samtycke.

Informationen som samlas in kommer att användas för att personligen hålla kontakten och meddela om erbjudanden, försäljning eller kampanjer som webbplatsen utför. Vi strävar aldrig efter att skicka e-post till en kund om vi inte först tar emot sitt samtycke. Kunder kan tas bort från vår adresslista automatiskt genom att skicka ett mail. OBS! Den automatiska processen tar bort e-postadressen när vi mottar den. Det här är vanligtvis den primära e-postadressen eller returadressen.

Styra din personliga information

Vi strävar efter att informationen vi håller om dig är korrekt och aktuell. Den personliga informationen kommer att hållas säkert, i enlighet med vår interna säkerhetspolitik, Dataskyddslagen 1998, Tier 1 PCI Compliance och lagen.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.certapax.se